İSTANBUL / TUZLA - Tezer Taşkıran Ortaokulu

Selahattin DURSUN - Okul Müdürü

1972 yılında tarihinde Ağrı ili Tutak ilçesinde doğdu. 1989 yılında Van Merkez İmam Hatip Lisesi´nden mezun oldu.  Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde 1994 yılında tamamladı.  Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Felsefe ve Din Bilimleri alanında “İbn Haldun’da Felsefe ve Din Değerlendirmeleri” teziyle yüksek lisans eğitimini tamamladı.

1995 yılında Eskişehir İli İnönü İlçesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başladı. 1996-2011 yılları arasında Üsküdar Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yaptı. 2011 yılında Tuzla İMKB Kız Meslek Lisesinde görev yaptı. 2012 yılından 2014 yılı aralık ayına kadar Tuzla Toki Yahya Kemal Ticaret Meslek lisesinde Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı görevinde bulundu.

2014-2023 yılları arasında Tuzla Orhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yaptı. Ağustos 2023 yılından itibaren Tuzla Tezer Taşkıran Ortaokuluna Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli 2 çocuk babasıdır. Yayınlanmış 5 eseri bulunmaktadır.