İSTANBUL / TUZLA - Tezer Taşkıran Ortaokulu

Tezer Taşkıran Ortaokulu

Aydıntepe M. Batu S. No 53/B TUZLA / İSTANBUL
Vizyon
VİZYONUMUZ •Eğitim kalitesi ile toplum içinde fark yaratan; •Kendi kültürel değerlerini tanıyan, özümseyen; •Evensel değerlere saygılı; •Geçmişten ders alıp geleceğe güvenle bakan kendini yetiştiren ve topluma yön veren; •Bireyler yetiştirerek; •Tercih edilen bir eğitim yuvası olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ •Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli ve ahlaki değerlere bağlı, •İnsan haklarına saygılı, •Öğrenebilmek için bilgiye ulaşabilen, •Sorunlara bilimsel çözümler üreten, •Sorgulayıcı, •Değişime açık sorumluluklarının bilincinde kararlı ve geleceğe ümitle bakan bireyler yetiştirmektir.
08.50-15.10
Ulaşım
İlçe merkezinden kırmızı şapkalı aydıntepe dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir. Marmaray Aydıntepe durağında indikten sonra üstgeçidi kullanarak e-5 karşısına geçip yukarı doğru 200 metre yürüdüğünüzde okulumuza ulaşabilirsiniz.
İl Merkezine Uzaklık : 55 Km İlçe Merkezine Uzaklık: 4 Km
Erasmus+ kA229